Krajane.cz - Krajania.sk | Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Švýcarsko | Rakousko | Španělsko
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | WAP | cz sk de en

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Krajané v okolí Malagy a Estepony?  (Přečteno 2566 krát)
Rip

496410535 S
Email
« : Prosinec 10, 2009, 09:35:27 »

Zdravím všechny.
Nevěřím , že jsem tu v tomhle okolí sám .....je tu ještě někdo ? Co nějaký CZ sraz? Mrknutí
Zaznamenáno
David
Zakladatel

*

298386489 S
« Odpověď #1 : Prosinec 11, 2009, 01:14:05 »

Ahoj,
před pár měsíci jsem narazil na někoho z Malagy, ale nevzpomínám si kdo to byl. Nejlépe kdyby si všichni dali pin do mapy uživatelů, pak by se lépe hledalo Úsměv Tak snad se tady opět podívá a ozve se ti.
Zaznamenáno
hipopotamo

Email
« Odpověď #2 : Prosinec 30, 2009, 08:35:46 »

Zdravím všechny.
Nevěřím , že jsem tu v tomhle okolí sám .....je tu ještě někdo ? Co nějaký CZ sraz? Mrknutí
Ahoj, krajane,
   nejses tady sam, je nas tady povic. Ja ziji v Mijas Costa, patrim sice ke generaci babicek, ale pokud budes potrebovat s necim pomoci nebo jenom popovidat si v rodnem jazyce, ozvi se. Nakoukni take na chat Seznam do mistnosti Spanelsko, chodi tam spousta fajn lidicek. Ana Maria   AnaRoque[at]centrum.cz
Zaznamenáno
Atreyuu

Email
« Odpověď #3 : únor 16, 2010, 02:45:41 »

V Nerjse je cechu jako psu ! Smích
Zaznamenáno
mawest
OK

Email
« Odpověď #4 : Srpen 26, 2010, 05:58:48 »

, nestehoval jsem se sem proto, abych musel nutne mluvit s Cechy !!!!
Zaznamenáno

Thomas
lod285

Email
« Odpověď #5 : Srpen 30, 2010, 04:17:06 »

to mawest: hmm ,tak proc vlastne navstevujes tyto stranky? Mrknutí Škleb
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Odkazy | Spanelsko.es © 2010
Ze Španělska o Španělsku, česky i španělsky. Stránky Čechů a Slováků o životě, práci a studiu ve Španělsku - Španielsku.

Englisch lernen| Sprachen lernen | spolujizda| Kindersprachkurs | Autostop.pl | Sprachen leicht lernen| Autostop.sk| spolu jizda| pneumatiky| kola electra| jízdní kola| kola ghost| tlumiče x-fusion| práce v zahraničí| Sprachkurse shop| vraceni dani| Sprachkurs
nemecko| Italienisch lernen| Kroatisch lernen| Französisch lernen| Tschechisch lernen| Dänisch lernen| Portugiesisch lernen| Türkisch lernen| Serbisch lernen| Polnisch lernen| Russisch lernen| Chinesisch lernen| Niederländisch lernen| Deutschkurs| Schwedisch lernen| Dänisch Sprachkurs| Amerikanisch Sprachkurs| Französisch| Spanisch Sprachkurs| Amerikanisch lernen| Ungarisch lernen| Finnisch lernen| Norwegisch lernen| Fremdsprachen lernen

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it